30 Ocak 2009 Cuma

YİĞİDİ ÖLDÜR HAKKINI VER



TUFANPAŞA MAHALLESİ MUHTARI NUH ÇOLAK’TAN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Tufanpaşa Mahallesi Muhtarı Nuh Çolak, Mahallelerine yapılan hizmetten dolayı Belediye Başkanımız Kazım Özgan’a teşekkür ziyaretinde bulunarak, yapılacak diğer çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Mezarlık yolu Fehmi Özel Türkay Caddesine dikilen harnup ağaçlarının Kozan için büyük kalıcı eserler olduğunu belirten Tufanpaşa Mahallesi muhtarı Nuh Çolak “ Kozan’ımıza bugüne kadar yapılmak istenip de yapılamayan bir takım hizmetlerden olan kaldırımlarımız ve caddelerimize güzellik katan harnup ağaçları şehrimizi oldukça güzelleştirdi. Yarın bu ağaçlar büyüyecek meyve verecek ve bundan tüm halkımız yararlanacak, yazın kavurucu sıcaklarında bu ağaçların gölgelerinde dinleneceğiz. Bu Kozan için çok güzel bir hizmet. Peygamberimiz (S. A. S.) in de belirttiği üzere “Kıyamet koparken de olsa elinizde bir ağaç varsa dikin. Eciri çok büyüktür’ demiştir. İşte bu ağaçları dikenlerin de ecirlerini alacağına inanıyoruz.
Sayın başkanla Kozan’ımızla birlikte mahallemizin de çevresi değişti. Bu hizmeti Mahallemize kazandıran başta Belediye Başkanımız Kazım Özgan Beye binlerce teşekkür ederiz. Yapandan, yaptırandan Allah razı olsun” dedi.

DAVA ARKADAŞLARIM

Arkadaşlarımla sayın başkanı ziyaret ettik.

İMANLI MUHTARIM, ALLAH(CC)NAZARDAN SAKLASIN

Adana'nın Kozan ilçesi'nin Tufanpaşa mahallesi muhtarı.Mütevazi bir hayattan başka bir mütevazi hayata atıldı.O da insanlara gönülden hizmet.Yani muhtarlık.
Evelden bir mühür basar okadar derlerdi işine.Şimdi öyle olmadığını sizlerde biliyorsunuz.Yardım isteyenler,ev arayanlar,evlenmek isteyenler,canı sıkılanlar hatta hangi partiye oy verelim diyenler bile muhtarlarının yanında.
İşte Nuh Çolak,en ufak bir gururun oyuncağı olsaydı şimdi arkasında kimse olmazdı.
Allah(cc) başımızdan böyle insanları eksik etmesin.
Tek kelimeyle ALLAH NAZARDAN SAKLASIN sayın muhtarım.

MEHMET AKPINAR
K.A.E.M.LİSESİ
EDEBİYAT ÖĞRETMENİ